Üzletünkben és webáruházunkban az alábbi hazai és nemzetközi vállalatok termékeit forgalmazzuk:KRYSTA / Carezza

 


A Krysta harisnyagyártó lengyel vállalat 1989-ben alakult. Céljuk, hogy kiváló minőségű termékeikkel megfelelnek a hölgyek igényeiknek, elvárásaiknak. Ajánlásuk elsősorban az időtlen klasszikus kollekció, mely diszkréten elegáns és tökéletes. Tudják, hogy minden nő más, így figyelembe veszik az egyén igényeit, valamint speciális termékekre koncentrálnak: korzettre, alakformáló, valamint kismama harisnyanadrágokra. Közvetlen kapcsolatban állunk a vállalattal.


Knittex

 

KNITTEX - Producent rajstop


Lengyel családi vállalkozás. A 2007-ben elnyert EU Project segítségének köszönhetően modern gépekkel és profi csapattal dolgoznak. A fejlesztők és tervezők hozzáértő munkájának eredményeként, illetve a mindig naprakész technológia felhasználásával minőségi termékek széles skáláját alkották meg gyerekek, nők és férfiak részére. Közvetlen kapcsolatban állunk a vállalattal.


Margarita

 


1983 évben alakított lengyel családi vállalkozás. Hogy megfeleljenek az elvárásoknak, a legújabb technológiával és legkiválóbb anyagminőséggel dolgoznak. Széles választékban gyártanak zoknit nők, férfiak és gyerekek részére. Magyarországon egyedi forgalmazói vagyunk.


Calzificio Nonni

 


Calzificio Nonni Franco, aki korábban mérnökként dolgozott az OMSA-nál, 1963-ban alapította a harisnyagyártó vállalatot. A következő években már a legmodernebb gyártási módszerekkel és gépekkel gyártotta a harisnyákat. A vállalat küldetése: együtt dolgozni az ügyfelekkel a minőségi előírások és ár-érték arány megtartásával. Calzifico Nonni termékei a legrangosabb védjegyek az olasz nemzeti piacon. Magyarországon egyedi forgalmazói vagyunk.


Adrian

 

A gyár harisnya ADRIAN 1984-ben alapították Jelenleg mi vagyunk a második legnagyobb harisnya gyár Lengyelországban.
Köszönhetően a kemény munka és az intenzív beruházások a modern gépek elérték a magas rangot a piacon és teljesíteni tudja a legmagasabb minőségi követelményeknek.
A havi termelés eléri a közel 1 millió pár harisnya és zokni, melyek megjelennek a legújabb divatos minták és színek.
Termékeink megvásárolhatók egész Lengyelországban és számos külföldi országban.

 

Marilyn

 

 

MARILYN márka 1992-ben alakult több mint 20 éve az üzleti tevékenység a cég fokozatosan épített és megerősített pozícióját a harisnya iparban.  Marilyn kínálatban: klasszikus vonalat, szezonális divat vonal, a vonal kizárólagos harisnya Lux Line, elegáns fehérnemű vonalat Slim Emotion és kényelmes pamut fehérneműt ByNature. MARILYN márka címzettje a modern nők, akik értékelik a városi eleganciát egy nagyon ízléses módon.

Hála a modern és a szigorú minőség-ellenőrzési MARILYN termékeket tekintik a legmagasabb minőségű termékeknek. A cég már megkapta a rangos címet "Excellence divat" a luxus női magazin "Your Style" kétszer. 2012-ben Marilyn kapta a díjat a gyorsan növekvő üzleti: Business Gazelle. A cég rendelkezik az ISO tanúsítvány 9001: 2009

 

Calze BC

 


Olaszországi harisnyagyártó vállalat, amely 1960 óta gyártja a minőségi harisnyanadrágokat. Több mint 30 országba szálltja termékeit, többek között Magyarországra is. Top termékei a „Polo 50” és a „Venise 15” de más termékei is igen keresettek.


Mura

MURA család 1956-ban kezdte meg a működését, 1969-ben Louis és Ida MURA megalapította a MURA CALZIFICIO SpA vállalatot, azóta vált ismerté szerte a világon, különösen a filozófiája miatt: „Törekvés  a termékminőségre és szolgáltatásra.

 

Traspareze

 


A Calzetrasparenze vezető olasz vállalat a harisnyagyártásban és kereskedelemben. Folyamatos megújulás jellemzi a gyártási technológiában, minőségben és divatban egyaránt.

Omsa

 


Olasz harisnyagyártó vállalat, mely az alapítása óta tudatosan azon munkálkodik, hogy minőségi anyagok fejlesztésével megfeleljen az elegancia, a divat érzékenységének, csillogási igényeinek a nők világában. A vállalat az egyik legjelentősebb ipari csoport Olaszországban.


Golden Lady

 


A Golden Lady 1967-ben alakult, és ma már a világ egyik vezető vállalata az olasz és nemzetközi női harisnyapiacon. A Golden Lady sikerének titka a kiváló minőségben rejlik. Ez teszi lehetővé, hogy megfeleljen a legigényesebb vásárlók elvárásának is.


Filodoro

 


Filodoro: „láthatod, érezheted, megtapinthatod a különbséget” ez vállalat szlogenje. Az egyik legismertebb márka a harisnya iparban, mind Olaszországban, mind külföldön. Filodoro olaszul azt jelenti, hogy arany fonal, de azt is jelenti, hogy korszerű, modern, elegancia és tartósság, ez fém jellemzi a márkát.


Fiore

 


A Fiore egy nagyon erős lengyel harisnyagyártó vállalat. Termékei számos országban nagy tekintélynek örvendenek. Követik a legújabb trendet, magas színvonalú a gyártás és a tervezés, mindemellett versenyképes árakkal dolgoznak.


Bellissima

 


A cég több, mint 50 éve vezető a nemzetközi harisnyapiacon. A termekük forgalmazási nevében is szerepel a „Bellissima” szó, melynek jelentése: szép, gyönyörű. Ők kezdték gyártani a varratnélküli fehérneműeket, felsőruházatot. A sikerük titka: a minőség és a kényelem . A kollekcióik között megtalálható a klasszikus és a divatos harisnyanadrág, fehérnemű és fürdőruha. A cég „arca” és névjegye a nemzetközileg is elismert divatmodell és showgirl: Camila Morais.
Bokatex

 


A Bokatex Kft 1990-ben alakult. Mára a márkanév egybeforrt a kiváló minőséggel. Magyar gyártóként arra törekszenek, hogy megtartsák a kiváló minőséget Sokan azt vallják: ami nem látszik, az nem is fontos. Ők azt vallják, hogy az egészséghez, a jó közérzethez, a kényelemhez alapfeltétel, hogy lábunkat kényeztessük. Ehhez kínálnak rendkívül széles termékskálájúból zoknikat, harisnyákat, melyek egyszerre esztétikusak, szépek és divatosak is.


Carina


 A Carina 1993 „magyar” zokni gyártó és kereskedelmi Kft. A folyamatosan bővülő, egyre modernebb gépparkjuk illetve a zokni gyártásban szerzett tapasztalataik adták meg az utolsó lökést az elhatározásban: önálló márkanevet hoztak létre.  CARINA lett a választott név, mely egy csillagról kapta a nevét. Termékeiket ma már mindenki a jól átgondolt felépítésről, a tökéletes illesztésről, és a kitűnő minőségről ismerhette meg. Termékeiket a legkisebb boltokban és a legnagyobb plázákban is megtalálhatjuk.