Ingyenes kiszállítás: Szeged területére 3.000 Ft-tól
Ingyenes kiszállítás Magyarország területére 20.000 Ft-tól
Kiszállítás 2-4 munkanapon belül
Több, mint 1001 termék.

Rólunk

„A külső nem csak a ruhán múlik, hanem azon is, hogy valaki hogyan sminkeli magát, milyen frizurát visel, milyen harisnyát választ, hogyan jár és áll.”
(Mary Quant – brit divattervező) 


Üdvözöljük weboldalunkon!

A cégünk 2003-tól forgalmaz harisnyát és zoknit. Mindennapi munkánk során tapasztaljuk, hogy vásárlóink olykor határozatlanok, milyen terméket is válasszanak. Közel húsz éves harisnya-kereskedői gyakorlattal és öltözék-tanácsadói ismerettel rendelkezünk. Ennek köszönhetően hasznos információkkal, tanácsokkal, tudunk segíteni a harisnyát kedvelőket abban, hogy lehetőségükhöz képest a legmegfelelőbb terméket válasszák maguknak. Gondolhatunk pl. a harisnya típusára, méretezésére, színére vagy anyagminőségére.  

Mivel több gyártóval (a lengyelországi Gabriella, Knittex, Lores és Marilyn valamint az olaszországi Calzificio Nonni Franco) is közvetlen kapcsolatban állunk, üzleteinkben széles választékban áll rendelkezésre az ár-érték arányban kiváló minőségű harisnya, harisnyanadrág, combfix, térdfix, bokafix, kismama, kompressziós és gyerek harisnyanadrág, valamint pamut zokni.  

Szolgáltatásaink:
Harisnyajavítás, szemfelszedés.

Igény esetén személyes tanácsadással is várjuk kedves vásárlóinkat
.

    Közel 25 éve vagyok a ruhakereskedői szakmában. Sportruhagyártás és –forgalmazás után a női felsőruhagyártás és forgalmazás következett. 2002-ben egy harisnya nagykereskedő sportbarátom tanácsára kezdtem foglakozni a harisnyaértékesítéssel.
Kereskedői tevékenységem során nagyon fontosnak tartom, hogy a vásárlók elégedetten távozzanak az üzletből.  Az a mottóm, hogy a vevőket ki kell szolgálni, segíteni kell őket a vásárlásban. Ennek érdekében folyamatosan képzem magam: elvégeztem egy „Stylist” tanfolyamot, majd a Szegedi Divatiskola öltözék-tanácsadói tanfolyamát, hogy ez által is hasznos tanácsokkal, információkkal tudjak szolgálni, ha szükséges.

Takács István, öltözék-tanácsadó (stylist).

T